Mersin Şehir
HV
29 MART Cuma 02:47
Advert

MHP’NİN AÇIK HAVA TOPLANTISININ İLKİ MERSİN’DE DÜZENLENDİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-01-2024 22:26
MHP’NİN AÇIK HAVA TOPLANTISININ İLKİ MERSİN’DE DÜZENLENDİ

MHP LİDERİ BAHÇELİ: MERSİN SON 5 YILDIR YERİNDE SAYIYOR

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL: 31 MART SEÇİMLERİ CUMHUR İTTİFAKININ ZAFERİ İLE SONUÇLANACAK

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin’ temalı açık hava toplantılarının ilki Mersin’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, miting alanındaki coşkunun 31 Mart seçimlerine olumlu yansıyacağını belirterek “Miting alanındaki coşku, 31 Mart seçimlerinin Cumhur İttifakının zaferi ile sonuçlanacağını gösteriyor. Açık hava toplantımızda birliğimizi tüm dünyaya ilan ettik. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, açık hava toplantılarının ilkini gerçekleştirmek üzere Mersin’deydi. Bahçeli, Mersin gişelerinde Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal başta olmak üzere yoğun kalabalık tarafından karşılandı. Karşılama ve konvoyun ardından Mersin Millet Bahçesi Yanı’nda ‘Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin’ temalı açık hava toplantısında MHP Genel Başkanı Bahçeli Mersin’den, tüm dünya ve Türkiye’ye önemli mesajlar verdi.

Mersin’in turizm, tarım, tarih ve sanayi kenti olmasına rağmen 5 yıldır yerinde saydığını belirterek sözlerine başlayan Bahçeli “Mersin'de, Türkiye'mizin her yöresinin kokusu hakimdir. Ne var ki Mersin, son 5 yıldır yerinde saymaktadır. Slogan milliyetçiliği, dedikodu belediyeciliği, sosyal medya belediyeciliği, ideolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Mersin'i yorgun düşürmüştür. Kayırmacılık, haksızlık, partizanlık, yolsuzluk ve hukuksuzluk Mersin'in önünü kapatmıştır. CHP'li Büyükşehir Belediyesi ile hayal kırıklığı devasa boyutlara ulaşmıştır" açıklamalarıyla mevcut Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetimini eleştirdi.

“Mersin’i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere ‘uğurlar olsun’ demeliyiz” ifadeleriyle de gerçek belediyecilik için Mersinlileri Cumhur İttifakında kenetlenmeye davet eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir. MHP ve Cumhur İttifakı'na olur verecek misiniz? Önümüzdeki 5 yıllık dönemde Mersin'e, Serdar'ı seçecek misiniz?" şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal ise Mersin açık hava toplantısında ortaya konan tabloyla Mersinlilerin Mersin’e sahip çıktığını görmenin gururunu yaşadığını belirterek “Kıymetli hemşerilerim; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdirleri ile ilki Şehrimizde yapılan açık hava toplantımıza göstermiş olduğunuz ilgiye gönülden teşekkür ederim. Miting alanındaki coşku, 31 Mart seçimlerinin Cumhur İttifakının zaferi ile sonuçlanacağını gösteriyor. Gözlerinizdeki heyecan ve azim, Mersinlilerin Mersin’e sahip çıkacağını bir kez daha ortaya koymuştur. Ayırmadan, ayrışmadan, Türkiye için canla başla çalışacağız. Birliğin gücüyle, herkes için, herkese göre belediye diyeceğiz. Cumhur Bizim, Mersin Bizim, Türkiye Hepimizin.” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR