HOŞ GELDİN 2024

EMEKLİLER SENDİKASI BAŞKANI :Hasan Kurt
Advert

GÜNCEL - 30-12-2023 13:43

Yerli ve uluslararası sermayenin temsilcisi olan, AKP saray iktidarının 
yoksuldan alıp, zengine veren emekçi düşmanı politikaları yüzünden, başta emekliler olmak üzere, tüm emekçi halkımız, 22 yıldır ekonomik ve sosyal haklar alanında çok önemli kayıplar verdi.

2024 yılı için hazırlanan bütçede de görünen o ki, AKP siyasi iktidarının emekli düşmanı icraatlara devam edileceği anlaşılmaktadır.

2024 yılına girerken aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, başta tüm emeklilerimize ve emekçi halkımıza söz veriyoruz.

Bedelini çalışırken peşin ödeyerek satın almış olduğumuz emeklilik hakkımızı, ömrümüzün son yıllarında insan onuruna yakışır bir şekilde yaşayarak geçirebilmek için, sendikanız "2021 TÜM EMEKLİ SEN" üzerine ne düşüyorsa fazlasıyla yapacaktır.
Ekonomik, demokratik haklı mücadelemizin birlik ve dayanışma içinde her gün daha fazla güçlenerek yükseleceği, umutlarımızın yeniden yeşereceği ve insan onuruna yakışır şekilde yaşanılan bir yıl olması dileğiyle, tüm EMEKLİLERİMİZİN ve HALKIMIZIN YENİ YILINI KUTLUYORUZ.

2024 yılının ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. 
SAYGI ve SEVGİLERİMİZLE .

2021 TÜM EMEKLİLER SENDİKASI
MERSİN ŞUBESİ

Günün Diğer Haberleri