Mersin Şehir
HV
03 MAYIS Cuma 20:24
Advert

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-04-2024 14:06
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI

Yoksullukla boğuşan ve her tarafı işgal edilen bir memleketi kurtarmak için yola çıkanların silahtan başka bir şeye ihtiyacı olmadığı düşünülür.

Oysa;

Bu yolun büyük öncüsü Atatürk

Genelgeler, mitingler, protestolar, kongreler ve Büyük Millet Meclisi'mizin kuruluşu ile başladı mücadeleye.

Gazi meclisin yönettiği bu istiklal mücadelesinde, en zor zamanda meclisi kapatma tekliflerini kabul etmeyen Atatürk, en büyük zaferleri Gazi Meclisimiz ile beraber başardıktan sonra, yine milletin meclisi ile beraber Cumhuriyeti ilan etti.

Büyük önder milletine ve halkına inandı, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.’ diyerek egemenliğin sadece millete ait olduğu bir Cumhuriyet inşa etti.

Bugünlerde bir yerel seçim süreci yaşadık. Bu seçimde milletimiz, büyük mücadeleler sonucu kazanmış olduğu egemenlik hakkını, kendisini temsil ve yönetme hakkını verdiği iktidara, bu yetkisini kötüye kullanan, millet için değil keyfi olarak ve kendi çıkarları için kullanan iktidara artık dur dedi.

Ve 2019 yılından beri yönettiği belediyelerde, halktan aldığı yetkiyi ve gücü, halk için kullanan, israf etmeden ayrım yapmadan hizmet eden Cumhuriyet Halk Partili Belediyelere, özellikle Mersin’de rekor oyla bir kez daha ve güçlü bir şekilde bu yetkisini verdi.

Milletimiz bu seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisine, Türkiye’nin büyük bir bölümünde şehirlerimizi yönetme ve hizmet etme görev ve sorumluluğunu vermiştir ve 31 Mart’tan sonra Türkiye artık yeni bir döneme girmiştir.

 

 

 

 

Ekonomik ve sosyal yıkımın yaşandığı bu zor zamanlarda, milletin egemenlik yetkisini kötüye kullanan merkezi iktidardan umudunu yitiren milletimiz, Cumhuriyet Halk Partisini bir umut olarak görmüştür.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızın bizlere yüklediği bu sorumluluk bilinciyle bizlere düşen görev,

2019 yılında başlayan başarılı Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğini daha da güzel hizmetlerle yukarılara taşımak, belediye başkanlarımızla, örgütümüzle hep birlikte omuz omuza çalışarak, artık genel iktidara hazır bir parti olduğumuzu, ülkeyi yönetmeye hazır olduğumuzu halkımıza göstermektir.

Ve bugün bayramlarını kutladığımız çocuklarımıza Atatürk’ün gösterdiği yolda modern, demokratik ve refah içinde bir ülke armağan etmektir.

Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.

 

 

Koral ÖMÜR

CHP Mersin İl Başkanı

AdminAdmin

YORUMLAR
1 hafta önce
3tryd2
1 hafta önce
1erfmg