Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle yayımladığı mesajında, tüm Akdenizlilerin mübarek Ramazan’ı sağlık, huzur ve barış içinde geçirmesini diledi. Palamut, Ramazan’ın yalnızca oruç tutmakla değil, aynı zamanda sevgi, saygı ve yardımlaşma gibi değerlerin pekiştiği bir dönem olduğunu belirtti.
Semih Palamut, Ramazan’ın, toplumda yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularının daha da güçlendiği bir dönem olduğunu ifade etti. “Ramazan ayı, insanların birbirine daha yakın olduğu, kalpleri birleştiren, kardeşliği pekiştiren bir aydır. Hep birlikte, bu mübarek dönemde dayanışma ruhunu daha da yükseltmeli, toplumsal birlikteliğimizi güçlendirmeliyiz” dedi.
Ayrıca, son yıllarda yaşanan ekonomik zorlukların vatandaşları zor durumda bıraktığını dile getiren Başkan Palamut, bu dönemde yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. “Birçok vatandaşımız, Ramazan ayını karşılamakta ekonomik sıkıntılarla karşılaşıyor. Bu nedenle, bizler, sosyal sorumluluğumuzun bilincinde olarak, birbirimize destek olmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı en üst seviyeye çıkarmalıyız” şeklinde konuştu.
RAMAZAN’IN HOŞGÖRÜ VE BARIŞ GETİRMESİNİ TEMENNİ ETTİ
Başkan Palamut, Ramazan’ın sadece oruç tutmakla değil, aynı zamanda toplumsal barış, hoşgörü ve kardeşlik ruhunun pekiştiği bir dönem olmasını diledi. “Ramazan, bizi daha da güçlü kılacak, toplumumuzda sevgi ve anlayışı artıracaktır. Hep birlikte, hoşgörü, barış ve kardeşlik içerisinde bu Ramazan’ı karşılamayı temenni ediyorum” dedi.
CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI SEMİH PALAMUT’UN RAMAZAN AYI MESAJI
YORUMLAR
3 hafta önce
73a2d6
Cevapla
Şikayet Et