Mersin Şehir
HV
05 HAZİRAN Pazartesi 09:03

CHP MERSİN İL BAŞKANLIĞI’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

CHP Mersin İl Başkanlığı’nda partililerin, vatandaşların, ilçe belediye başkanlarının ve milletvekili adaylarının katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-04-2023 17:15
CHP MERSİN İL BAŞKANLIĞI’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

 

Bayramlaşma töreninde CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, bereketin, birlikteliğin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın günü olan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 

İl Başkanı Koral Ömür, “6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felaketin acıları ve ekonomik sıkıntıların oluşturduğu sorunlar devam ederken Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde kutluyoruz.

 

Ülkemize umudu, huzuru, baharı, mutluluğu ve demokrasiyi getirmek bizim asli görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Cumhuriyet Halk Partisi olarak el ele, omuz omuza, gönül gönüle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayramlar güzel günlerin habercisidir.

 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçerek Genel Seçim’de milletvekili adaylarımızı meclise göndererek Parlamenter Sistemi tekrar hayata geçirerek özlenen, beklenen, yaşanılır bir Türkiye’yi tekrar inşa edeceğiz. Dostluğu, kardeşliği, barışı gerçekleştireceğiz. İktidarı devraldığımızda hep birlikte daha mutlu, daha huzurlu bayramlar geçireceğiz. Güzel günler çok yakında.“ dedi.

 

Bayramlaşma programı yoğun ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

 

Adaletin, liyakatin, sevgi ve hoşgörünün esas olduğu ve hukukun üstünlüğünün tesis edildiği ülkeye yeniden kavuşmak dileğiyle partililer, vatandaşlar ve milletvekili adayları bayramlaşarak, seçim çalışmaları için sahada olacaklarını belirttiler.

 

AdminAdmin

YORUMLAR