Mersin Şehir
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:00
Advert

DUTAR: “EĞİTİME DESTEK VERECEĞİZ, GELECEĞİMİZİ AYDINLATACAĞIZ”

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-03-2024 18:24
DUTAR: “EĞİTİME DESTEK VERECEĞİZ, GELECEĞİMİZİ AYDINLATACAĞIZ”

31 Mart seçimlerine artık sayılı günler kalırken, adaylar da çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Dutar, başkan seçilmesi durumunda ’90 İYİ Proje’ hayata geçireceklerini müjdeledi.
Her kesimden ve her yaştan vatandaşın yanında olacaklarını belirten Dutar, Erdemli’de yaşayan bir kişinin bile mağdur olmadan, huzur ve refah içinde yaşayacağını söyledi.
90 İYİ Proje'den bir tanesi olan eğitim ile ilgili  açıklamalarda bulunan Dutar, Erdemli ilçesinin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu belirtti. Erdemli'nin geleceği için eğitimin önemli olduğunu dile getiren Dutar, bu nedenle eğitim seviyesini daha üst seviyeye taşımak amacıyla eğitime ayrı bir önem verdiklerini ifade etti.

Göreve geldikleri takdirde Erdemlili öğrencilere burs imkanı sağlayacaklarını söyleyen Dutar,  gençlerin eğitimine her zaman destek vereceklerini belirtti. Dutar, “Ülkemizin istikbali gençlerimize emanet. Gelecek için adil, güvenilir, dürüst, merhametli, İYİ bireyler yetiştirmenin yolu da eğitimden geçiyor. Bundan dolayı eğitime çok önem veriyorum. Başkan seçildiğim takdirde eğitime destek vereceğiz. Erdemli’de ikamet eden ve üniversite kazanan öğrencilerimize burs desteği sağlayacağız. Geleceğimizi aydınlatacağız” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
⭕ 0,7576 bitсоin. Get > https://telegra.ph/BTC-Transaction--664560-03-14?hs=dcf919d87d3886a6984ced467fbf1ecc 1 ay önce
herfvd
1 ay önce
5hw0hx