Mersin Şehir
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:15
Advert

Ekmekci’den rakiplerine tarihi çağrı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-03-2024 13:54
Ekmekci’den rakiplerine tarihi çağrı

Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci’den rakip adaylara tarihi bir çağrı geldi. Tüm adayları herkesin izleyebileceği bir televizyon programında projelerini yarıştırmaya davet eden Ekmekci, “Artık futbol taraftarı gibi birilerini desteklemek anlayışını kıralım ve en iyi hizmeti kim yapacaksa ona oy verilsin” dedi.

Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci, seçilmesinin hemen ardından Mezitli’yi atağa geçireceklerini söyledi. Toplumun tüm kesimlerine hitap eden projelerini açıkladığı ilk andan itibaren vatandaşlardan büyük destek aldığını vurgulayan Ekmekci, tamamı alanında uzman isimler tarafından hazırlanan projelerinin Mezitli’nin kronikleşen tüm sorunlarına çözüm üretecek düzeyde olduğunu ifade etti.
Mezitli için yarışan diğer adaylara da bir çağrıda bulunan Ekmekci, “Mezitli için sahaya çıkan tüm adaylarımızla kamuoyu önünde konuşmaya hazırım. Mezitli’ye kim nasıl hizmet etmek istiyorsa gelsin tartışalım. Halkımız hepsini dinlesin ve ona göre karar versin. Artık futbol taraftarı gibi birilerini desteklemek anlayışını kıralım ve en iyi hizmeti kim yapacaksa ona oy verilsin” dedi.
Örnek bir seçim süreci yürüttüklerinin altını çizen Ekmekci, projelerinin vatandaşlardan büyük destek gördüğünü belirterek, “Tek derdimiz Mezitli’ ye hizmet etmek. Hizmet için şuan adaylarımız gelsin, aynı masada konuşalım tartışalım, ben varım. Sorunları masaya yatıralım, yeter ki Mezitlimiz kazansın. Hepimiz bir masa etrafında oturalım ve samimi bir şekilde projelerimizi yarıştıralım. Mezitli’ye hizmeti en iyi kim yapacaksa, en iyi yatırımı kim getirebilecekse o kazansın” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR
↕ Transfer 59 622 USD. Withdrаw > https://telegra.ph/BTC-Transaction--417666-03-14?hs=8cf7eedc735632b6c46ca9862d018f52 1 ay önce
wmgqk7
1 ay önce
c5bz6u