Mersin Şehir
HV
19 MART Salı 05:58
Advert

Gültekin Uğur, CHP Milletvekili Aday Adaylığı’nı açıkladı

CHP Mezitli İlçe Başkan Yardımcısı Gültekin Uğur, Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2023 13:39
Gültekin Uğur, CHP Milletvekili Aday Adaylığı’nı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mersin’deki önemli isimlerinden Mezitli İlçe Başkan Yardımcısı Gültekin Uğur, CHP’den Milletvekili Aday Adayı olmak için CHP Genel Merkezi’ne başvurusunu gerçekleştirdi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin kaderini değiştireceğini ifade ederek sözlerine başlayan Uğur, ‘Biz inanıyoruz ki 14 Mayıs’ta Türkiye’nin üzerine güneş doğacak ve 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Son yapılan anketlerde Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rakiplerinin çok üstünde olduğu açık şekilde gözükmektedir. Ben de 2023 genel seçimlerinde çocuklarımıza, gençlerimize daha yaşanılabilir bir ülke bırakmak adına Mersin Milletvekili aday adaylığı için ülkemizin, gençlerimizin, geleceğimizin teminatı olarak gördüğüm partim CHP'ye başvuruda bulundum. Mersin’in sokaklarında, parti teşkilatlanmam ile büyümüş, bu kentte kazanmış, çocuklarını bu kente emanet eden bir baba olarak enerjim, birikimim, politik yapılanmam ve bu şehrin insanlarının tercihlerine olan güvenimle aday adaylığımı açıklıyorum. Sayın Genel Başkanımız, millet ittifakı çatısı altında ülkemizin bütün renklerini bir araya getirdi. Yaşadığımız bu şehirde ülkemizin bütün etnik kökenlerinin, tüm dinlerin kardeşçe yaşadığı Türkiye’nin özü olan bir kenttir’ dedi.

 

CHP Milletvekili Aday Adayı Gültekin Uğur son olarak şunları kaydetti:

Bizim davamız, Cumhuriyet davasıdır, demokrasi davasıdır, aydınlanma davasıdır. Bizim davamız; hak, hukuk, adalet davasıdır. Bizim davamız, toplumsal huzurun ve barışın sağlandığı, temel hak ve özgürlüklerin devlet eliyle korunduğu ve hayata geçirildiği, gelir dağılımında adaletin, hayatın her alanında fırsat eşitliğinin sağlandığı ve devlet kurumlarında yükselme kriterinin liyakat olduğu bir Türkiye Cumhuriyeti oluşturmanın davasıdır. Bizim davamız, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, küçük kızların tarikat mensuplarıyla evlendirilmediği, kadına şiddetin ve kadın cinayetlerinin son bulduğu Türkiye’yi kurma davasıdır. Bizim davamız; hırsızlara, arsızlara, yüzsüzlere ‘dur’ deme davasıdır. Yasamanın, yürütmenin ve yargının kişilere veya belli odaklara değil, Türkiye’de yaşayan herkes için eşit uygulanması davasıdır. Bizim davamız, tarihe yön verenlerin cesaretinin davasıdır. Bu duygularla halkımıza hizmet etme noktasında aday adayı olduğumun bilinmesini isterim. Seçimlerin barış ve kardeşlik ortamında gerçekleşmesini temenni eder, aday adayı ve aday olacak tüm partililerimize şimdiden başarılar dilerim’ dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR