Mersin Şehir
HV
19 NİSAN Cuma 11:50
Advert

Mersin Elektronikçiler Odası’ndan Mersin Milletvekili Dinçer’e plaket

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-05-2023 16:45
Mersin Elektronikçiler Odası’ndan Mersin Milletvekili Dinçer’e plaket

Mersin Elektronikçiler Odasınca Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talat Dinçer’e kurucusu olduğu meslek odasına ve esnaf sanatkarlara olan katkısından dolayı plaket verildi. Mersin Milletvekili Dinçer, Başkan Kakı ve yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “ Kentimiz ve ülkemiz esnaf ve sanatkarlarının sorun ve beklentilerine çözüm üretmek adına çalışma tempomuzu arttırarak devam edeceğiz” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Mersin Elektronikçiler Odasını ziyaret ederek Başkan Veysel Kakı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Oda Başkanı Veysel Kakı, Mersin Milletvekili Talat Dinçer’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve meclis çatısı altında ülkemiz ve kentimiz adına başarılı çalışmalara imza atacağına inancının tam olduğunu söyledi. Başkan Kakı daha sonra ise Mersin Milletvekili Talat Dinçer’e kurucusu olduğu odaya ve kent esnaf sanatkarlarına olan katkı ve desteklerinden dolayı plaket ve teşekkür belgesi taktim etti.
Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Oda Başkanı Veysel Kakı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ileterek, “ Kentimiz ve ülkemiz esnaf ve sanatkarlarının sorun ve beklentilerinin takipçisi olacağım ve sorunlara meclis çatısı altında çözüm üretme adına üzerime düşen görev ve sorumluluğu yerine getireceğim” dedi.
Ziyarette Oda Bakan vekili Durmuş Ali Demir;  yönetim kutulu üyeleri Mehmet Turan, Barış Yıldız, Özgür Demirbaş, Ahmet Horozoğlu, Mustafa Çakır, Sedat Çorapçı, Bilgin Cemşit Gül ve Genel Sekreter Selçuk Er hazır bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR