Mersin Şehir
HV
19 MART Salı 06:00
Advert

“MERSİN İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK”

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-03-2023 20:16
“MERSİN İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK”

İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayları içerisinde güçlü ve donanımlı biri olan İş insanı ve ekonomist Kısmet Çelik, resmi adaylık başvurusunu genel merkeze yaptı.

Doğu ve Güneydoğulu birçok il ve ilçe Başkanında desteğini alarak genel Merkeze başvurusunu yapan Çelik, Mersin’in ve Türkiye’nin İYİ Parti ile iyi olacağını söyledi. Uzun zamandan beri Mersin’de aday olması beklenen Çelik, daha önce İYİ Parti’nin Batman Kurucu İl Başkanlığını da yaparak uzun süre bu görevde kalmıştı.

“MERSİN’İ VE SORUNLARINI BİLİYORUM”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı olan iş insanı ve Ekonomist Kısmet Çelik, Mersin’i çok iyi bildiğini ve sorunlarına hâkim olduğunu söyledi. Çelik açıklamasının devamında şunları söyledi; “Mersin bölgesinde yoğun istişare ve gelen talepler doğrultusunda İYİ Parti’den aday adaylık başvurumuzu yaptık. Aile büyüklerimiz yıllarca Batman ve çevresinde siyasi ve idari olarak ülkemize ve milletimize hizmet etmişlerdir. Şahsımda aile geleneğimize uygun olarak kuruluş döneminden itibaren İYİ parti teşkilatına dâhil olarak ülkemize ve milletimize hizmet etme ülküsü ile hareket etmekteyim. Bu süreçte İYİ partimizin vatan ve millet ilkesi esasında, genel başkanımızın desteğiyle başta Batman halkına, nihayetinde çevre illerdeki teşkilat üyelerimiz ile tüm doğu ve güneydoğu halkına hizmet etme şerefine nail oldum.”

“MERSİN’İN VEKİL SAYISINI ARTIRACAĞIZ”

“Günümüzde gelinen noktada Güneydoğu ve Doğu bölge il başkanları ve teşkilat yöneticileri ile hizmetimizi daha etkin bir şekilde ve daha fazla vatandaşımıza sunma arzusu taşımaktayız.” diyen İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı olan iş insanı ve Ekonomist Kısmet Çelik; “Bunun için doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimin ve hemşerilerimin yoğun olduğu ve tanınıp sevildiğim, Mersin’de milletimizin vekili olmak için aday olmak istemekteyim. Aday olmam halinde, başta partimizin ve tüm teşkilatlarımızın, ardından oy hakkı esas olan kardeşlerim ve hemşerilerimin katkılarıyla, bugüne kadar bölgede yaptığımız faaliyetlerde dikkate alınarak milletvekili olarak seçilebileceğimi ve partimize fazladan bir milletvekili çıkararak katkı sağlayabileceğimizi düşünmekteyiz. Hizmet aşkımız, enerjimiz ve tüm teşkilatlarımızın gayreti ile bölgenin üçte birine ulaşarak milletvekilliği için elimizden gelen çabayı sarf ederek ve nihayetinde ülkemize hizmet etme vazifesine nail olacağımız inancını taşımaktayım. Partimiz ve başkanımızın bugüne kadar bana verdiği görevleri layıkıyla yerine getirmem, partime ve başkanımıza olan inancım, ülkeme sevdam bu yolda en büyük referansımdır. Türkiye Partisi olma yolunda ve merkez sağ seçmene hitap ederek, iktidara gelme yolunda büyük yol kat etmiş olacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı olan iş insanı ve Ekonomist Kısmet Çelik, kısa zamanda Mersin merkez ve ilçelerdeki çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini de sözlerine ekledi.

AdminAdmin

YORUMLAR