Mersin Şehir
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:58
Advert

Mezitli’de Cumhur Bayramı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2024 16:06
Mezitli’de Cumhur Bayramı

 

Seçimlere sayılı günler kala adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci gerçekleştirdiği yürüyüşle gövde gösterisi yaptı. Bayrak ve balonlarla eşliğinde şarkılar, marşlar söylenerek yürüyüşte, bayram coşkusu yaşandı.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde son haftaya girilirken Mersin’de adeta demokrasi şöleni yaşanıyor. Son dönemeçte adaylar seçim çalışmasını hızlandırırken yaptıkları etkinliklerle de seçmeni ikna ederken taraftarlarının da moral ve motivasyonlarını artırmaya çalışıyor. Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci gerçekleştirdiği yürüyüşle gövde gösterisi yaptı. Bayrak ve balonlar eşliğinde, şarkılar, marşlar söylenerek yürüyüşte, bayram coşkusu yaşandı.

MHP Mersin Milletvekili Levent uysal, MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy, Ak Parti İl Başkanı Adem Aldemir, ilçe başkanları, belediye meclis üyesi adayları ve partililer aileleriyle birlikte katıldığı yürüyüş bayram coşkusunda gerçekleşti.

Gerçekleşen yürüyüşün Mersin’de ve Mezitli’de Cumhur İttifakının belediyecilik anlayışına özlemi daha iyi gösterdiğini ifade eden Ekmekci, 1 Nisan sabahı gerçek bayram havasını tüm kente yayacaklarını söyledi.

Kadınların, çocukların, ailelerin katıldığı yürüyüşün kendi enerjilerini de artırdığını vurgulayan Ekmekci, “Yürüyüşümüzü tüm coşkusuyla tamamladık. Bu yürüyüş birlik ve beraberliğimizin en güzel örneği oldu. Mersin’de yapacağımız her güzel işin arkasında el ele, gönül gönüle birlikte yürüdüğümüz yöneticilerimiz, ekibimiz, bu kente gönlünü veren yüzlerce insan vardı. Bundan sonra da onlarla daha güzel yollar yürüyeceğiz. Bu yol Mersin’e ve Mezitli’ye hizmet yolu olacak inşallah” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR