MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL KONYA’DA DÜZENLENEN GENİŞLETİLMİŞ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISI'NA KATILDI
Milliyetçi Hareket Partisi, ‘2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla yurt genelinde yürütülen faaliyetlere ek olarak düzenlendiği genişletilmiş bölge istişare toplantısını Konya’da gerçekleştirdi.
Konya, Antalya, Isparta, Karaman, Mersin, Adana, Aksaray illerini kapsayan bölge toplantısında 2024 yerel seçimleri de ele alındı. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Mersin teşkilatlarıyla toplantıya katıldıklarını belirterek “Konya, Antalya, Adana, Mersin, Isparta, Karaman ve Aksaray illerimizi kapsayan MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantımızı büyük bir heyecanla gerçekleştirdik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yolunda devlet, millet, vatan ve bayrağımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Türk ve Türkiye yüzyılı için hep birlikte el ele.” şeklinde konuştu.
MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ‘2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu’ temalı genişletilmiş bölge istişare toplantıları devam ediyor. Konya’da gerçekleştirilen toplantıya MHP Mersin İl, İlçe teşkilatları da tam kadro katılım sağladı.
