Mersin Şehir
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:29
Advert

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ VE MYK ÜYESİ UYSAL'DAN 31 MART YEREL SEÇİM MESAJI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-03-2024 14:17
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ VE MYK ÜYESİ UYSAL'DAN 31 MART YEREL SEÇİM MESAJI

MHP’Lİ UYSAL: 31 MART SEÇİMLERİNDEN VATANSEVERLER OLARAK ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ


Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne 2 gün kala önemli mesajlar verdi.

Türkiye, 31 Mart Pazar Günü Büyükşehir ve Belediye Başkanlarını, İlçe Belediye Başkanlarını, Meclis Üyelerini ve Muhtarlarını seçmek için sandık başına gidiyor.

Mersin'de ise seçim günü; 13 ilçede, 806 mahallede, 906 sandık bölgesinde, 4 bin 455 sandıkta, toplam 1 milyon 387 bin 345 kişi oy kullanacak.

Yerel seçimlerin demokrasi şöleni havasında geçmesini temenni eden MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal "Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adaylarımız açıklandığı andan itibaren yoğun bir seçim programıyla, Partimizin her kademesiyle beraber sahada vatandaşlarımızla bir arada olduk. Mersin'in kaderinin dönüm noktası, 31 Mart'ta belirlenecek. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Serdar Soydan Beyefendi, akademik kadrosuyla beraber şehrin öncelikli ihtiyaçlarını çıkararak tam 100 proje hazırladı. 31 Mart günü sandığa gideceğiz Mersinliler olarak. İrademizi ortaya koyacak, oyumuzu kullanacağız. Mersinli kardeşlerim inanıyorum ki hiçbir baskı altında kalmadan, özgür iradeleriyle tercihlerini yapacaklar. Hemşehrilerimden tek istirhamım, sandığa gitmeden önce Mersin'in son 5 yılını iyi değerlendirmeleri. Verilen sözlerin tutulup tutulmadığına bakmaları ve 2019'da vaat edilen büyük projelerin hala hayata geçmemiş olmasını unutmamaları. Vatandaşlarımızdan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığında, Cumhur İttifakı Adayımız Serdar Soydan'a güvenip oy vermelerini istiyorum. İlçelerimizde Cumhur İttifakı'na destek olmalarını bekliyorum. Mersin, yeni yüzyılının ilk yerel seçimlerinde tarihi bir imza atmalı."ifadelerine yer verdi.

Oy verme işlemi bittikten sonra sandık güvenliğinin de önemli olduğunu vurgulayan Uysal "Oy sayımı bitene kadar sandıkların güvenliğini sağlayalım. 1 oy diyip geçmeden sandıklara ve oylarımıza sahip çıkalım."dedi.

"Güçlü Yasama, Kararlı Yürütme, Uyumlu Belediye" hedefinin gerçekleşmesine çok az bir zaman kaldığını da sözlerine ekleyen MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal "31 Mart yerel seçimlerinden, vatan ve millet sevdalıları olarak alnımızın akıyla, kazanarak çıkacağız inşallah. Mersin'de huzuru sağlamak, milli değerlerimize gerçek anlamda sahip çıkmak için tüm hemşehrilerimi sandıkta, Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve Cumhur İttifakı etrafında kenetlenmeye davet ediyorum. Güvenli ve gerçek belediyecilik Cumhur İttifakı ile gelecek. 31 Mart Yerel Seçimleri vatanımıza, milletimize, memleketimize hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR