Mersin Şehir
HV
19 NİSAN Cuma 05:54
Advert

Milletvekili Kıratlı, gazetecilerin okey davetini geri çevirmedi

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Mersin’de Basın Lokalinde okey oynayan gazetecilerin öz çekim yaparak sosyal medya üzerinden yaptığı daveti geri çevirmeyerek Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile birlikte okey turnuvasına katıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-06-2023 13:05
Milletvekili Kıratlı, gazetecilerin okey davetini geri çevirmedi

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin (MGC) Mezitli’de bulunan Basın Lokalinde okey oynayan ulusal ve yerel basın temsilcilerinin öz çekim yaparak sosyal medya üzerinden AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı ve Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı etiketleyerek davet etmesi üzerine Kıratlı ve Gültak yapılan paylaşımı alıntılayarak geleceklerini bildirdi. Kısa süre sonra MGC Basın Lokaline gelen Kıratlı ve Gültak’ı, MGC Başkanı Kaya Tepe ve gazeteciler karşıladı. Kıratlı ve Gültak, gazetecilerle okey oynadı.

Mersin Milletvekili Ali Kıratlı’yı karşılarında görünce şaşıran gazeteciler, Kıratlı’nın geleceğini düşünmediklerini, önceki dönemlerde seçilen vekillerin Ankara’ya gittikten sonra kente bir daha geri dönmediğini belirtti.

Gazetecilerle hem okey oynayıp hem de sohbet eden Kıratlı, “Akdeniz Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’ı hepiniz yakından tanıyorsunuz. Kendisi hep halkla iç içe olmuş birisidir. Ayrıca kentimizde görev yapan basın mensuplarımıza da yakın olan birisidir. Görev yaptığı Akdeniz ilçemizi kısa sürede bir üst lige taşıyan kişidir. İlçesine hizmet için gece gündüz çalışmaktadır. Beni de Mustafa başkanımız gibi görebilirsiniz. Daha önce de söz verdiğim gibi haftanın 3 günü Ankara’da, 4 günü ise doğup büyüdüğüm ve memleketim olan Mersin’de olacağım. Kentimize hizmet için gece gündüz demeden, durmadan ve yorulmadan çalışacağız” dedi. Oynanan oyunun ardından ise kazanan dostluk oldu. 

AdminAdmin

YORUMLAR