Mersinde her zaman beklediğimiz ama hiç hiç olmadık bir anda yeşeren umudun adı ''Toroslar"
Değerli arkadaşım, Abdurrahman Yıldız 2024 belediye seçimlerindeki havayı bir anda değiştirdi. 5 yıllık hizmet döneminde Mersin'e sosyal belediyecilik atmosferini yaşatan Vahap Seçer' in takdirini alan Yıldız umut vaat ediyor.
Seçime 1 aydan az bir süre kala açıklanan CHP Toroslar Belediye başkan adayı Abdurrahman Yıldız yıllardır hasret kaldığımız parti için dayanışmayı da tekrar sağladı ve daha önce çalışmaya başlayan parti adayları ile başa baş gidiyor. Ama dikkatimi çeken bir detay daha var.
Abdurrahman Yıldız 'ın hep doğru ve nokta atışı yapan seçim kampanyasının arkasındaki beyin takımının önündeki ama Abdurrahman Yıldız'ın arkasındaki deha.
Proje lansmanında, salona giderken adını duymaya başladığım, salonda, kürsüde sunucu Hülya Güzel in sunumundaki heyecan da, Vahap Seçer'in Torosları anlatırken ki heyecanında, Abdurrahman Yıldız'ın dolan gözlerinde gördüğüm o mutluluğun mimari, sizlerinde yakınen tanıdığınız bir kardeşimiz.
Gazeteci, cevval, dürüst, bugüne kadar talep gören bir çok projenin , fikir babası ve işçisi.
Gittim yerinde gördüm.. İzledim. Bir günde kurduğu, bir kelamıyla seferber olan ekibini nasıl organize ettiğini ve iş bölümü yaptığını. Eski günler geldi aklıma, o çıkarsız, o gönülden yol arkadaşlıkları.
Çağdaş Dokuzoğlu kardeşim seni ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum.. İnanıyorum ki Abdurrahman Yıldız kazanacak, Vahap Seçer 2.ci 5 yılda Torosları, Abdurrahman Yıldız ile Cennete çevirecek.
Sen de bu seçimin neferi olacaksın.
Hep böyle kal ama senin yerin daha yüksek olsun.