Mersin Şehir
HV
28 MART Perşembe 19:26
Advert

HUZUREVİ SAKİNLERİNE KUAFÖR VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-10-2022 13:29
HUZUREVİ SAKİNLERİNE KUAFÖR VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

Akdeniz Belediyesi, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” kapsamında, Yardım ve İyilik Vakfı Özel Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde hizmet alan yaş almış vatandaşlara kuaförlük ve bakım hizmeti sundu.

 

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Yardım ve İyilik Vakfı Özel Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde hizmet alan yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşmada müdürlüğe bağlı personel, huzur evi sakinlerine kuaförlük ve bakım hizmeti sundu. Hem ziyaretten hem de kendilerine sunulan kişisel bakım hizmetinden duydukları sevinç ve mutluluğu dile getiren huzur evi sakinleri, ekiplere ve kendilerini unutmayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a teşekkür ettiler.

 

“Huzurevi sakinlerimiz için çok anlamlı bir gün oldu”

 

Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi Müdürü Canan Kubat da yaptığı açıklamada, yaklaşık 40 yıldır hizmet veren köklü bir kurum olan 90 kapasiteli huzurevinde 46 vatandaşın hizmet aldığını ifade etti. Kubat; “Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle huzurevi sakinlerimize sağladığı hizmet ve nazik davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum. Misafirimiz için çok anlamlı bir gün ve güzel bir değişiklik oldu. Katkı sunan herkese tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Öte yandan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” dolayısıyla, Karaduvar Mahallesi’nde bulunan Özel Akdeniz Nadire İlkin Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi’ni birkaç gün önce ziyaret gerçekleştirmiş ve burada hizmet alan yaş almış vatandaşlarla sohbet ederek onlarla birlikte pasta kesmişti.

AdminAdmin

YORUMLAR