Mersin Şehir
HV
26 NİSAN Cuma 17:49
Advert

SÖYLEMEZ, "BAKANIMIZLA OMUZ OMUZA, DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-04-2023 17:28
SÖYLEMEZ,

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı yörük kızı Av. Havva Sibel Söylemez, seçim çalışmaları kapsamında Mersin'e gelen Geçmiş Dönem Ekonomi Bakanlarından Zafer Çağlayan'ın katkıları ve tecrübeleri ışığında, hep beraber, omuz omuza, durmadan, yorulmadan güçlü bir şekilde çok yoğun çalışmalar yürüteceklerini belirterek, "14 Mayıs akşamı Allah'ın izniyle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı sizlerin gücü ve desteğiyle, dualarıyla tekrar 13. Cumhurbaşkanı seçeceğiz. AK Parti'yi Mersin'de yeniden birinci parti yapacağız." dedi. 

 

Geçmiş Dönem Ekonomi Bakanlarından Zafer Çağlayan Mersin'e geldi. Mersin'de milletvekilliği de yapan, kentin ağabeyi olarak bilinen Bakan Çağlayan'ı; AK Parti milletvekilleri, 28. dönem milletvekiliği adayları, il, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri, Akdeniz Belediye Başkanı, iş insanları, partileler ve binlerce vatandaş Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda davullar, zurnalar eşliğinde coşkuyla karşıladı. Bakan Çağlayan'ın kente gelişine otobanda yüzlerce araç konvoy halinde eşlik etti. Bakan Çağlayan'ın katılım sağladığı Selçuklar seçim ofisi açılışı adeta mitinge dönüştü. Seçim ofisi önünde bekleyen coşkulu kalabalık, Bakan Çağlayan'ı bağrına basıp, adeta sevgi seline boğdu.

BAKAN ÇAĞLAYAN MERSİN'DEN GÜÇLÜ DESTEK İSTEDİ

Milletvekilleri, 28. dönem milletvekili adayları, il başkanı ve Akdeniz Belediye başkanı ile birlikte el ele coşkulu kalabalığı selamlayan Bakan Çağlayan, 14 Mayıs seçimlerinde Mersinlilerden güçlü destek istedi, ahitleşti. Daha sonra beraberindeki heyetle il başkanlığını ziyaret eden Çağlayan, teşkilatla kucaklaşıp, hasbihal etti.

Bakan Çağlayan ve beraberindeki AK Parti milletvekilleri, 28. dönem milletvekiliği adayları, il, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri, Akdeniz Belediye Başkanı; Panoroma restoranda düzenlenen yemek organizasyonuna katılım sağlayarak, sivil toplum kuruluşları, oda ve borsa temsilcileri, iş insanları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla buluştular.

"BAKANIMIZIN GELİŞİ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI"

Bakan Çağlayan'ı Adana Şakirpaşa Havalimanında karşılayarak, tüm programlarında yanında olan isimlerden biri olan AK Parti Mersin 3. sıra Milletvekili Adayı, yörük kızı Avukat Havva Sibel Söylemez, "Sayın Bakanımız evine hoş geldi. Mersin'imize, Türkiye'mize yıllarca hizmet etmiş, kentimize yapılan bir çok yatırımda imzası olan, memleket sevdalı sayın bakanımızın ilimize gelişi bizlerin gücüne güç katmıştır. Sayın bakanımızında katkılarıyla, onun tecrübeleri ışığında bu hafta hep beraber, omuz omuza, durmadan, yorulmadan çok yoğun çalışmalar yapacağız. 14 Mayıs akşamı Allah'ın izniyle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı sizlerin gücü ve desteğiyle, dualarıyla tekrar 13. Cumhurbaşkanı seçeceğiz. AK Parti'yi Mersin'de yeniden birinci parti yapacağız." dedi. 

 

 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR